Programajánló

2024.09.12. 19:37

Ezeket a programokat nem moshatja el az eső - mutatjuk a legjobbakat a hétvégére

Gyerekprogramot keresel? Olyat, amit nem most el az eső, nem hiúsít meg a zordnak jósolt időjárás? Kikapcsolódnál a családdal? Vagy buliznál egyet fiatalkori kedvencedre? Van ötletünk, mit csinálj!

Kemma.hu

Mutatjuk a legjobb vármegyei programokat a hétvégére.

Mesés kalandokért menj a Széchenyibe!

Milyen a csengő barack hangja? Hogyan szól a szépen szóló szőlő? Milyen az illata a körtefának? Milyen érzés eltévedni egy sűrű, sötét erdőben? Milyen izgalmas lehet egy királyi esküvőre készülődni? Ezeket az élményeket élhetik át a tatabányai Széchenyi István Művelődési Házban szeptember 14-én, szombaton 10 és 12 óra között a kicsik a Mesés kalandok foglalkozáson, ahol élőszavas mesemondással, drámapedagógiai elemekkel átszőtt, minden érzékszervet megmozgató interaktív mesedélelőtt várja a családokat. A foglalkozást Káfony Márta drámapedagógus, mentálhigiénés és meseterápiás szakember vezeti. 

Segíts a születésnapos Tappancsnak!

A Tappancs Állatotthon rengeteg izgalmas fellépővel és programmal vár mindenkit, akinek szívügye az árva kutyusok sorsa. Az állatotthon 20. születésnapján a jótékonyság lesz fókuszban. A kicsiket arcfestéssel, ugrálóvárral, habpartival és Mancs őrjárat show-val várják, de többek között Dannye Blue és Herczog Ricsi is a színpadra lép. Az első 200 érkező pedig még tortát és ajándékcsomagot is kap, sőt:

Hozd el kutyusodat is, mert neki pedig holi poros fotozással kedveskedünk.

– olvasható a programok sorában. A bevétel teljes összegét a Tappancs alapítványa kapja.

Görkorizz a műjégpályán!

Immáron harmadszor Jégdisco helyett GörDisco-t rendeznek a Tatabányai Műjégpályán. Szeptember 14-én a megszokott hangulattal várnak mindenkit, de korit vinni kell, mert bérlési lehetőség nincs. Kapunyitás és korizás: 17 órától!

Bulizz és akár ismerkedj is a Depecke Mode klubban!

A Depeche Mode tatabányai rajongói klubja az idén már a fennállásának 34 éves évfordulóját ünnepli, így alapítói és vezetői büszkén mondhatják, hogy még mindig aktívan működik. Sok munkájuk volt benne az évek során, igaz, a zenekar rajongóinak sem kell kétszer mondani, hogy ideje újra megtölteni az otthont adó szórakozóhelyet. Ezúttal a Roxxy-t szeptember 14-én, szombaton.

A program:

21:00 - 23:00 Warm Up (100% DM)
23:00 - 23:30 INVERSE koncert meglepetésvendégekkel
23:30 - 01:00 100% DM
01:00 - 03:00 Kívánság-blokk
03:00 - 04:00 Régi és új magyar alternatív, elektronikus előadók zenei blokkja
21:00 - 04:00 STRANGELOVE LOUNGE az emeleten

A DJ pult mögött ismét Garai Évi áll majd, a buli pedig valóban hajnali 4-ig tart majd! A szeptember 14-én ráadásul a klub most először, de a tervek szerint hagyományt teremtve egy külön társkereső zónát alakít ki, hogy segítsen azoknak, akik a közös zenei ízlésen keresztül szeretnének új kapcsolatra lelni, megtalálni a szerelmet.

Kipakolnak az esztergomi piacon!

Szeptember 15-én, vasárnap újra Kipakoló Esztergom lesz az esztergomi piacon. A rendezvény lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy új életet adjon a már nem használt, de még jó állapotú tárgyainak. Másoknak pedig, hogy válogassanak az eladásra kínált kincsek között. Ezen kívül ruhabörzét is tartanak.

Az esemény során finom ételekkel és italokkal is várják a látogatókat, hiszen több vendéglátóhely, pékség, lángosos és csemegebolt is nyitva lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában