Motiváció

2024.09.17. 18:52

Uzsonnával kedveskedtek az ipari park bejáratánál

Délután 3 óráig várták a hivatali dolgozók a kerékpárosokat, hogy kisebb ajándékcsomaggal mondjanak köszönetet a környezetbarát közlekedőknek, a sport-, valamint a kerékpározás szerelmeseinek. Bringás uzsonna volt a projekt.

Kemma.hu

Tatabánya önkormányzata ősszel is csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub Bringás Uzsonna kezdeményezéséhez. Csaknem száz csomagot osztott összesen a Grundfos néhány munkatársa és a hivatalban dolgozók csapata a Szőlődomb és a Búzavirág utca kereszteződésében.

Bringás uzsonna a tatabányai ipari parknál
Bringás uzsonna várta az ipari parkba érkezőket, illetve a műszakot váltó munkatársakat
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Előre megadott helyszínen a munkába vagy munkából igyekvő kerékpárosokat finom falatokkal és frissítővel várják, ezzel is jó szokásuk megtartására buzdítva a kétkeréken közlekedőket. 

Bringás uzsonna a tatabányai ipari park bejáratánál
A környezetbarát közlekedés népszerűsítése volt a cél
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Az ipari park bejáratánál Bauer Zsolt, a stratégia és monitoring iroda képviseletében volt jelen. Elmondta, a Lipóti Pékség sajtos pogácsákkal támogatta a rendezvényt, ezen kívül alma-és narancslével, valamint müzliszeletekkel és közlekedésbiztonságot (például láthatósági mellény) elősegítő tárgyakat rejtő hátizsákkal készültek.

Bringás uzsonna a tatabányai ipari park bejáratánál
Frissítővel készültek a kerékpárosoknak
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A kerékpáros megmozdulásból a HungAIRy LIFE integrált projekt sem maradhat ki: a HungaroMet Nonprofit Zrt. által koordinált, levegőminőség javításával foglalkozó projekt egyik kiemelt feladata a környezetbarát közlekedés népszerűsítése, és ezáltal a légszennyezés mértékének csökkentése.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában