Folytatás következik

2024.08.25. 08:23

Szelektív hulladékgyűjtőt adnak

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. ingyenesen ad szabványos szelektív hulladékgyűjtő edényt használatra Nyergesújfalun a szerződéssel rendelkező ügyfelei számára az érintettek ingatlanjukon belüli hulladékgyűjtését segítve.

Kemma.hu

A cég a hazai hulladékgazdálkodási rendszer környezeti és gazdasági szempontból is fenntartható működtetéséért felelős. Duna-parti városunkban szombaton reggel nyolctól délután három óráig a település egyik pincesoráig vezető útja elején, a helyiek legendás, védett vadkörtefájuk közelében, a Váci Mihály és a Jókai Mór utca kereszteződésében vehették át ingyenesen az edényeket. 

Az igénylőket. kezdőbetűjük alapján, két sorban várták. A név nem sokat számított, a két oszlopban hat-hét méter kellett leküzdeni ottjártunkkor a szombat délelőtti harangszó előtti percekben. Az érkezőket váró hölgyeknek is köszönhetően, beszélgetős, jókedvű volt a hangulat. Sokan érkeztek autóval, remekül tudtak parkolni. Mobilvécé is segítette a várakozást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában