Celeb

2024.09.17. 13:53

Megható szavakkal méltatta Horányi Juli a friss Prima Díjas Danis Lídiát +fotó

Szép gesztust intézett az esztergomi várszínház sokoldalú tehetséggel megáldott lánya a színésznő felé.

Kemma.hu

Mint arról beszámoltunk, szeptember 13-án adták át az Év Vállalkozója és a Vármegyei Prima Díjakat. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Komárom-Esztergom vármegyei szervezete immár 19. alkalommal szervezte meg a gálát, amelyen a gazdasági, a kulturális, sport- és közélet példaképeit, nagyjait díjazzák.

A nyertesek között volt idén Danis Lídia, a Jászai Mari Színház társulatának alapító tagja is, akit az esztergomi várszínház sokoldalú tehetséggel megáldott lánya, Horányi Juli is méltatott Instagram-oldalán legújabb posztjában. 

Szívből gratulálok Danis Lídiának a Megyei Prima Díjhoz. Nyáron meséltél róla, hogy jelölt vagy, az István a király próbákon és most Tied a díj /én már akkor éreztem, hogy neked kell kapni/. Nagyon büszke vagyok rád és arra, hogy ismerhetlek. Jó volt ma találkozni, mert személyesen is gratulálhattam neked.

– állt a bejegyzésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!