DM

2024.09.08. 16:12

Depeche Mode klub extrával: Tatabányán találkoznak a zenekar legnagyobb és örök rajongói

A tatabányai klub az ország egyik legrégebb óta működő, és a mai napig aktív Depeche Mode rajongói klubja. Harmincnégy éve alakult, nem sokkal azután, hogy a DM zenéje és kultusza elérte Magyarországot. Az évek során a klub tagjai rendszeresen találkoztak, hogy megosszák egymással szenvedélyüket a zenekar iránt, és együtt élvezték a Depeche Mode minden új albumát és koncertjét. Szeptember 14-én, szombaton újra összejönnek a tatabányai Roxxy-ban.

Kemma.hu

A Depeche Mode tatabányai rajongói klubja az idén már a fennállásának 34 éves évfordulóját ünnepli, így alapítói és vezetői büszkén mondhatják, hogy még mindig aktívan működik. Sok munkájuk volt benne az évek során, igaz, a zenekar rajongóinak sem kell kétszer mondani, hogy ideje újra megtölteni az otthont adó szórakozóhelyet . Ezúttal a Roxxy-t szeptember 14-én, szombaton.

A tatabányai Depeche Mode rajongói klub nem csak fennmaradt 34 éven keresztül, de még ma is vibrál. Az elmúlt években is rendszeresen szerveztek eseményeket, összejöveteleket, ahol a régi és új tagok találkozhattak, és együtt ünnepelhették a zenekar örökségét. A klub tagjai számára külön öröm, hogy a Depeche Mode továbbra is aktív, és új albumokkal és turnékkal örvendezteti meg rajongóit.

A vezető, Kovács Krisztián szerint a klub titka talán abban rejlik, hogy tagjai és követői egy olyan közösséget alkotnak, amelyet a közös szenvedély kovácsol össze. A tatabányai klub nem csupán egy platform, ahol megoszthatják zeneszeretetüket, egy kapcsolódási pont is, ahol barátságok szövődhetnek, emlékek születhetnek.

Ahogyan a Depeche Mode zenéje továbbra is inspirálja a rajongókat világszerte, úgy a tatabányai Depeche Mode rajongói klub is az egyik legfontosabb hazai bástyája marad ennek a kultikus zenekarnak.

A klub következő rendezvénye szeptember 14-én, szombaton lesz a tatabányai Roxxy Musuic Café-ban, ahol a Depeche Mode legnagyobb slágerei mellett fellép a tatabányai Inverse együttes is.

A szervezők ráadásul ezúttal egy kis extrával is készülnek: egy külön társkereső zónával, hogy segítsenek azoknak, akik a közös zenei ízlésen keresztül szeretnének új kapcsolatra lelni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában