Falunap

2024.09.15. 13:56

Tokodon járt a Mancs őrjárat és a magyar Scooter

Sátor alatt mulattak Tokodon, a Kantinnál megrendezett falunapon kirakodóvásár, a Mancs őrjárat és a Kozmix adta a hangulatot.

Feleki Marietta

Tokod úgy döntött, a morcos idő sem szegi kedvüket a hétvégi mulatástól. Bár módosított programmal, de megtartották a falunapot és Szüreti mulatságot szeptember 14-én szombaton.

A napot a Homoródalmási Fúvószenekar zenés ébresztője nyitotta. A fúvósok egy traktor vontatta platós kocsin vonultak végig a településen, zeneszóval. Még a 10-es úton is szólt a nóta.

Délután a kantinnál felállított sátorba korlátozódtak a programok, ahová kicsiket és nagyokat várták színes programokkal. A hideg és az eső ellenére is ott volt a település színe-java. A tokodi mazsorettek kezdték a sort, majd a Homoródalmási fúvósok is ismét színpadra álltak. A kis mazsorettek a zord időben megmelengették a szíveket üde táncukkal.

A gyerekek nagy örömére igazi sztárvendégek érkeztek: a Mancs őrjárat tagjai léptek színpadra. Ryder, Sky, Rocky és Marshall képviselte a csapatot, akik a gyerekeket is megtáncoltatták, sőt: közéjük is lementek. Ryder nem volt rest, és vonatozásra invitálta a családokat.

Az est ezután a felnőtteké volt. Az X-faktor felfedezettje, Takács Nikolas bűvölte el a közönséget, majd a Scooter magyar változata, a Kozmix csapott a húrok...vagyis a DJ-pult közé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában