Szüreti mulatság

2024.09.14. 13:58

Ilyet se láttál még: a 10-es úton zenéltek a fúvósok! +videó, fotók

A zord időjárás sem szegte kedvét a tokodiaknak: szeptember 14-én, szombaton ébresztőzenével vette kezdetét a Tokodi Falunap és Szüreti mulatság. A napot fúvószenekarral nyitották.

Feleki Marietta

A nagyközség népe a település testvérvárosából érkező Homoródalmási Fúvószenekar muzsikálására ébredt. A fúvósok nem is akárhogy vonultak végig Tokod falu és Tokod-üveggyár minden szegletén: egy traktor húzta platós kocsin ülve hangzottak fel a legnépszerűbb mulatós nóták, vidámságot hozva a borongós őszi hangulat ellen. 

A zord időjárás sem szegte kedvét a tokodiaknak: szeptember 14-én szombaton ébresztőzenével vette kezdetét a Tokodi Falunap és Szüreti mulatság. A napot fúvószenekarral nyitották.
Traktor húzta platós kocsin zenéltek a fúvósok
Fotó: Feleki Marietta / Forrás: 24 Óra

A településen végighajtva mindenhol találkoztak a házak ablakain ki-kikukkantó tokodiakkal. Az üveggyári településrészbe a 10-es úton át vezetett az útjuk, ám a nótaszó itt sem állt meg. 

Nem szegte kedvüket az időjárás

A programok délután is folytatódnak: a Kantinnál a Tokodi Csillagfény Mazsorett Csoport, majd ismét a Homoródalmási Fúvószenekar mutatkozik be. A kisebbeket ezután igazi kuriózummal várják: Tokodra érkezik ugyanis a Mancs Őrjárat interaktív mesejáték. Ryder, Chase, Marshall, Rubble, Rocky, Zuma és Sky is megérkezik a településen felállított sátor színpadára. Az est a felnőtteké: a Brasstime és a Pá-di-di együttesek mellett a Kozmix és Takács Nikolas  teszi fel a pontot az i-re.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában