Z-DeGeneráció

21 órája

Zenés-táncos színdarab a sulis táplálékláncról – Z-DeGeneráció

Hogyan kerülhet valaki a középiskolai osztály táplálékláncának csúcsára? Akit érdekel, megtudhatja az oroszlányi KFMKK színháztermében tartandó zenés-táncos színdarabból.

Kemma.hu

A KaDarka Társulat Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár (KFMKK) színháztermében adja elő szeptember 22-én, vasárnap 18 órai kezdettel a Z-DeGeneráció című zenés-táncos színdarabját, amelyet már háromszor mutattak be Környén telt ház előtt. Az izgalmasnak ígérkező előadás rendezője Dallos Zoltán, aki egyben a KaDarka Társulat vezetője is, a KFMKK új közösségi felületén megjelent videóban nagy örömmel beszélt a darabról az oroszlányi előadásra készülve.

Szórakoztatónak ígérkezik a KaDarka Társulat zenés színdarabja – csoportkép a társulatról
Szórakoztatónak ígérkezik a KaDarka Társulat zenés színdarabja – csoportkép a társulatról
Forrás: KaDarka Társulat / Facebook (2024.09.07.)

– Az előadásunk lényegében egy zenés középiskolai küzdőtér – mondta a rendező. Egy történet arról, kicsit komikusan, viccesen, szórakoztatóan, mégis néha drámaian, hogy hogyan kerülhet valaki a sulis tápláléklánc csúcsára.

Dallos Zoltán arról is beszélt, hogy aki most éli meg a középiskolás éveit, annak ez a darab pont azért lehet érdekes; aki pedig felnőtt, annak ez vagy nosztalgikus, vagy újszerű bepillantás a mai középiskolások életébe.

A rendező szerint a darab, amely két ismert film összegyúrásából létrejövő egyedi történet, tele van jobbnál jobb dalokkal és koreográfiákkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában