Indul a papírgyűjtés

23 órája

Itt az alkalom az újrahasznosításra

Az iskolai diákprogramok szervezése nem olcsó mulatság. Erre szeretne gyűjteni a bakonysárkányi diákönkormányzat. Mindezt az újrahasznosítás jegyében teszik.

Kemma.hu

Az újrahasznosításra az egyik legjobb lehetőség a papírgyűjtés, hiszen azzal együtt, hogy nem a kommunális hulladékba kerül az újrahasznosítható szemét gyermekeink iskoláját is támogatjuk. Minden évben legalább egyszer szerveznek az iskolák papírgyűjtést.

Az újrahasznosítás egyik legjobb módja a papítgyűjtés
Az újrahasznosítás egyik legjobb módja a papírgyűjtés
Fotó: Németh András Péter / Forrás: Szabad Föld

Ilyenkor az osztályok azon versenyeznek, hogy ki gyűjti a legtöbb papírt, az első hely ugyan is valamilyen kisebb díjat kap, mint egy torta, vagy csokik. Az intézmény pedig felhasználhatja a leadott papírból befolyó összeget. Bakonysárkányon a Feket István Általános Iskolába szeptember 17. és 20. között a tanítási idő alatt várják az iskola alsós épületébe a papírokat. Itt például az intézmény diákönkormányzata szervezi a gyűjtést. A befolyó összeget pedig újabb diákprogramok szervezésére fordítanák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában