Elképesztő fotó: egy hete a Tankcsapda zúzta itt, most mindent elnyelt a Duna

Néhány napja még rockerektől és a Tankcsapdától volt hangos a Roya Yacht Club. Most azonban a dunai árvíz mindent maga alá temetett.

Kemma.hu

Semmit nem kímél az áradó Duna, ami az útjába kerül, azt egészen biztosan elnyeli, elárasztja, hacsak nem a kiépített gátrendszer túloldalán található. Kicsivel több mint egy hete, szeptember 10-én még a Tankcsapda legnagyobb rajongói gyülekeztek a dunaalmási Royal Yacht Clubnál, ahol az együttes adott koncertet. Mára azonban mindent maga alá temetett a dunai árvíz.

Mindössze 9 nap telt el a Tankcsapda dunaalmási koncertje óta, azonban azóta már szó szerint is sok víz folyt le a Dunán. Fotós kollégánk a koncerten is járt, ahol galériányi hangulatos fotót készített. Akkor még több száz rocker sétálgatott a kellemes, késő nyári időjárásban a Yacht Clubnál. 

Most ezt már egyik rajongó sem tudná megtenni. Lukács Laciék is búvárszerkóban zúzhatnák a Duna vízszintje alatt. Ugyanis a megáradó folyó teljesen bekebelezte és elnyelte a Royal Yacht Club területét. Döbbenetes fotón mutatjuk, jelenleg így néz ki az egy héttel ezelőtti koncert helyszíne a Duna partján.

9 napja még a Tankcsapda uralta a Royal Yacht Club területét, most a dunai árvíz az úr
9 napja még a Tankcsapda uralta a Royal Yacht Club területét, most a dunai árvíz az úr
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában