Kiállítás

4 órája

Sokoldalú alkotó „első ecsetvonásait” láthatod a KPVDSZ-ben

A kiállítás képei egészen október 1-ig díszítik a KPVDSZ Művelődési Ház falait.

A zord idő ellenére zsúfolásig megtelt a KPVDSZ Művelődési Ház előcsarnoka és folyosó galériája is szeptember 16-án. Egy fiatal alkotó, Garami Dániel munkáit bemutató kiállítást nyitottak meg a házban „Az első ecsetvonások” címmel.

Kpvdsz Művelődési Ház
Garami Dániel munkáit mutatja be „Az első ecsetvonások” című kiállítás
Fotó: Raab Zoltan     / Forrás: Kpvdsz Művelődési Ház/Facebook

– Nagy öröm volt számunkra, hogy elfogadta felkérésünket a kiállítás megnyitására Jakobi Anna festőművész, Tatabánya díszpolgára. A megnyitón tartalmas, művészileg elemzett és részletesen bemutatott és értékelt beszédet hallhattunk Annától, aki támogató szavaival inspirálóan hatott az ifjú tehetségre

fogalmaztak a megnyitóról a KPVDSZ közösségi oldalán a szervezők, hozzátéve, Garami Dániel alkotásai és az alkotáshoz való hozzáállása példamutató lehet minden fiatal számára. 

A pszichológiát hallgató egyetemista nyitott a művészetek, azon belül a képzőművészet, valamint a zeneművészet iránt, sokoldalúsága megmutatkozik a kiállított munkáiban is. Kiállítása megtekinthető a KPVDSZ Művelődési Házban nyitva tartási időben egészen október 1-ig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában