Hajrá

2024.08.02. 17:20

Gőzerővel készül kipipálni a bakancslistát a vármegyei Tündérszép

A gyönyörű pedagógust hamarosan az egész ország megismerheti. Csorba Petra képviseli Komárom-Esztergomot a Tündérszépek fináléjában.

Kemma.hu

A  Tündérszépek végső megmérettetésén Komárom-Esztergom vármegyét Csorba Petra képviseli majd a zsűri szakmai döntése alapján. A döntőbe jutott lányok a napokban egy felkészítő foglalkozáson is részt vettek. Erről is kérdeztük a csépi szépséget.

Tündérszépek az országos döntő előtt
Tündérszépek: Csorba Petra képviseli Komárom-Esztergomot a szépségverseny országos döntőjében
Fotó: Beküldött

– Nagyon segítőkész volt a budapesti stáb. Jól tudták, hogy vannak közöttünk olyan lányok is, akik eddig még soha nem álltak kamera elé. Éppen ezért végtelenül türelmesek voltak velünk – mesélte portálunknak Petra. Elárulta azt is, hogy a nap folyamán egy bemutatkozó videót is forgattak, amiben a járásról, pózolásról is készítettek egy-egy felvételt. A végeredményt ugyan még nem látta, hiszen az utómunkák miatt nem készül el egyik napról a másikra, azonban valakinek nagyon sokat köszönhetnek a lányok.

– Tótpeti Lili, a 2020-as verseny szépségkirálynője is ellátogatott hozzánk. Sok-sok tanácsa volt, elmondta azt is, hogy mikor mire érdemes figyelni  – tette hozzá Petra, akit motorozás közben értünk utol telefonon. Zakopane, a legmagasabban fekvő lengyel város útjait szelte éppen kétkeréken. Túrára indult, ez ugyanis az egyik hobbija. Civilben pedig angoltanár. Megtudtuk, gőzerővel készül a szeptemberi országos versenyre és nem is akárhogyan. Ő a testi-lelki felkészülésben hisz.

Tündérszépek: bakancslistás álom teljesül a versenyen

– Minden héten 4-5 alkalommal edzek, és nagyon odafigyelek a táplálkozásra. Ez nem azt jelenti, hogy nem eszem édességet. Ez nálam mindennapos. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a mennyiségre kell odafigyelni és akkor bármit fogyaszthat az ember – nyilatkozta Petra, aki elárulta azt is, hogy minden bizonnyal egy hatalmas élmény lesz neki az országos megmérettetés, szeptember végén.

 Kiskoromban a dédmamám sokszor mondta, hogy elindulhatnék egy szépségversenyen. Természetesen a nagymamák mindig elfogultak az unokáikkal, de a sok ösztönzés miatt ez a tétel is felkerült a bakancslistámra 

– árulta el Petra. Végül hozzátette azt is, bár a dédi már nem lehet mellette, ettől függetlenül minden egyes nap érzi a támogatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában