Szépségverseny

2024.06.05. 11:02

Ő jutott a Tündérszépek döntőjébe Komárom-Esztergomból, a közönségkedvencek tovább versengenek

Szépségversenyünk zsűrije idén is meghozta döntését, így egy lány híján kialakult a döntő mezőnye. A régiók közönségkedvencei pedig hamarosan újra várják a szívecskéket.

Kemma.hu

Összeült a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Minden megyéből egy szépséget választottak ki az ítészek, az 1-es régióból pedig három fővárosi, Pest vármegyei lány került a döntőbe, így alakult ki a most még 21 fős mezőny.

Komárom-Esztergom vármegyét Csorba Petra képviseli a szeptemberi döntőben. Gratulálunk a győztesnek!

Az olvasói értékeléseknek óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb pontszámot elérő versenyző még egy esélyt kap, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként bekerüljön a döntős mezőnybe a Mediaworks országos szépségversenyén.  

Olvasóinkra még vár tehát egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy ki csatlakozik a döntős mezőnyhöz. Június 6-tól két héten át az ország hét régiójának közönségkedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Győr-Moson-Sopron vármegyei Algács Liát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon. (https://tunderszepek.kemma.hu)

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

És ez még nem minden, hiszen olvasóink szavazatukkal ismét értékes nyereményekért szállhatnak harcba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában