Észak-Komárom

2024.09.11. 19:00

A Tündér Lalához keresnek szereplőket

A Komáromi Jókai Színház Tündér Lala című zenés mesejátékának főszerepére meghallgatást hirdet. Várják olyan 7–12 éves fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretik a színházat, tudnak énekelni és táncolni, és nem gond számukra a szövegtanulás. A próbafolyamat október végén kezdődik, a bemutató tervezett időpontja: december 6. A színház előreláthatóan 2 évig tartja majd műsorán az előadást, kettős szereposztásban. Jelentkezési határidő: szeptember 23. A meghallgatás időpontja: szeptember 28., 10.30 órai kezdettel. A meghallgatás helyszíne a Komáromi Jókai Színhát Benkő Géza Stúdiószínpada.

Kérik, a jelentkezéshez mindenképpen küldjék el a szülő elérhetőségeit, néhány aktuális fotót a gyerekről, illetve a jelentkező gyerek néhány mondatos bemutatását. Színpadi tapasztalat előny, de nem feltétlenül szükséges. A jelentkezéseket a Komáromi Jókai Színház titkárságán, a [email protected] e-mail címen várják!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában