Szórakozás

2024.08.01. 17:20

A Korda házaspár dedikál az MCC Feszten

Sikerkönyvek szerzői dedikálnak a Libri Teraszon Esztergomban. AZ MCC Feszten többek között a Csernus Imrével és Szinetár Miklóssal is találkozhatnak az érdeklődők.

Goletz-DeáK Viktória

A közönségkedvenc énekes házaspárral, Korda Györggyel és Balázs Klárival, Lackfi János költővel, Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendezővel, valamint a népszerű történelmi és családregényeket jegyző Fábián Jankával is találkozhat a közönség a Libri Teraszon augusztus 1. és 3. között, az esztergomi MCC Feszten.

Sikerkönyvek szerzői dedikálnak a Libri Teraszon az MCC Feszt mindhárom napján. Többek között a Korda házaspárral, Lackfi Jánossal és Szinetár Miklóssal is találkozhatnak az érdeklődők Esztergomban.
Az MCC Feszten több neves íróval és költővel is személyesen találkozhatnak az érdeklődők 
Fotó: Beküldött

A Libri Teraszt az ingyenesen látogatható Edu-sétányon találják az érdeklődők. A könyvesbolt dedikálásokkal, friss könyvkínálattal, olvasósarokkal és játékokkal várja a látogatókat augusztus 1. és 3. között. Ráadásul a helyszínen kedvezménnyel vásárolhatnak könyveket az érdeklődők. 

Korda házaspár az MCC Feszten

Augusztus 1-jén, csütörtökön Paár Julianna zeneterapeutával és Bernáth Tamás pénzügyi szakember érkezik a teraszra, majd este hat órától a több évtizede közönségkedvenc Korda György–Balázs Klári énekes házaspárral dedikáltathatják könyveiket a rajongók. Pénteken az ismert pszichiátert, Csernus Imrét és Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendezőt, forgatókönyvírót is a Libri Teraszra várják. 

A fesztivál zárónapján, szombaton a Libri standjánál dedikál majd Orbán Balázs országgyűlési képviselő, a miniszterelnök politikai igazgatója. De találkozhatnak az érdeklődők a népszerű történelmi és családregényeket jegyző Fábián Jankával, Lackfi János költővel és Bauer Barbara író-újságíróval is. Az MCC Fesztre kilátogatók ezen a napon találkozhatnak a magyarországi labdarúgó-akadémiákról szóló, Nagypálya című kötet szerzőjével, Rábai Dáviddal, valamint a Z generáció médiahasználatát kutató Guld Ádámmal is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában