Felháborító!

2024.09.12. 18:05

Kislányokat fényképezgetett egy kukkoló a lakótelepi játszótéren

A gyermek a szülő szeme fénye. Érthető, ha némi gyanakvással szemléli utódja környezetét. Érdemes is résen lenni: ennek köszönhetően kapott el az egyik tatabányai játszótéren két anya egy kukkolót, aki kislányaikat fényképezgette.

Baranyai Mihály

A napokban Tatabányán, a Gál István lakótelep egyik játszóterén két kislány játszadozott szülői felügyelet mellett. Az egymással beszélgető anyák egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy egy ötven év körüli férfi fényképeket készít a gyerekekről. Az anyák azonnal a kukkoló férfihoz mentek, hogy kérdőre vonják. A férfi mentegetőzve azt mondta, hogy csak azért készít fényképeket, hogy a játszótéren levők számát rögzítse. Az anyák elmondása szerint rajtuk kívül senki más nem tartózkodott akkor a játszótéren, így a magyarázkodás igen furcsa és gyanús. Mint arról a Ripost is beszámolt, az anyák a helyszínen töröltették a készülékről a gyermekeikről készült fényképeket.

A gyermekekre vigyázni kell a játszótéren is, nem csak a kukkolók miatt - a kép csak illusztráció
A gyermekekre vigyázni kell a játszótéren is, nem csak a kukkolók miatt - a kép csak illusztráció
Fotó: Zantleitner Ingrid/ 24 Óra / Forrás:  24 Óra

Az esetről egy Nóri nevű Tiktok-felhasználó készített videót, mivel az ő gyermeke is a játszótéren szokott játszani. A felháborodott anya a videóban arra igyekezett felhívni a szülők figyelmét, hogy a gyerekek szinte mindenütt veszélyben vannak, tehát szüleiknek ébernek kell lenniük. A videóban többször ismétlődik egy figyelmeztetés a többi szülő számára: 

Járjatok nyitott szemmel!

A kommentekből ítélve számos anyát és apát háborított fel az eset. Voltak, akik saját, gyerekkori történeteket is felidéztek amellett, hogy a véleményüket sem rejtették véka alá.

Borzasztó, hogy ennyi aberrált állat van közünk, akik a gyerekeinkre pályáznak.

– írta az egyikük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában