Kemma.hu podcast

2023.06.24. 17:37

“Azt mondom: ÚRISTEN“ mekkora buli volt Tatabányán - PODCAST

Fergeteges hangulat, ütős koncertek, remek programok kicsiknek és nagyoknak, ínycsiklandó ételek, különleges kézműves italok. Többek között ezek várták a látogatókat a kilencedik Tatabányai Sörfesztiválon.

Kemma.hu

Alaposan megénekeltette a közönséget a ValMar

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

 Új helyszín, a Május 1. Park adott otthont az ezúttal kétnapos rendezvénynek, amelyre már a szombati nyitónapon több ezren kíváncsiak voltak. 
– Egy új eszközzel mérjük, hogy hányan lépnek be a rendezvény helyszínére, úgyhogy mi is látjuk a számokat – mondta Seffer Edina, A Vértes Agorája szakmai vezetője. 
– Azt gondolom, valamennyi korosztály megtalálhatja magának való programot. A Peron ifjú tehetségei is fellépnek, valamint egy-egy DJ. Az esti nagykoncertek szintén elég széles réteget lefednek, úgyhogy igazán színes palettát sikerült összeállítani – tette hozzá. 
Ezenkívül a gyermekeknek is kedveztek, a Batyuszínház előadásai mellett a Buborék együttes is vidámságot csalt az arcukra. De a Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sport Egyesület és a Virtus Mazsorett Sportegyesület produkciója sem maradhatott el. 

– Egy teljesen új elrendezést találtunk ki a stábbal, úgyhogy azt gondolom, ez mindenféleképpen újítás. Más helyre került a nagyszínpad, ezáltal a terület befogadóképességét is növeltük – tette hozzá. Ezen felül egy sörkertet alakítottak ki, amely sötétedéskor a lampionoknak köszönhetően még hangulatosabbá varázsolta a parkot. 

Szombaton a The Biebers mozgatta meg a kicsiket és nagyokat. A remek koncert után Majka zárta a napot, aki szintén nem először lépett fel a tatabányai fesztiválon. Vele érkezett Veres Mónika, azaz Nika is, hogy egy egyedülálló show-val kápráztassák el a látogatókat, akik estére már olyan sokan voltak, hogy egy tűt sem lehetett leejteni köztük.

Vasárnap Korda György és Balázs Klári repítette vissza az időben a közönséget. A legfiatalabb korosztálytól a legidősebbig mindenki kívülről fújta a dalszövegeket.

A fesztivál záróakkordjaként a Valmar lépett a színpadra, hogy slágereit együtt énekelje a tomboló közönséggel. Ezzel pedig feltették a pontot az i-re, a több ezer érdeklődő élményekkel telve távozott haza.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában