Kosárlabda

9 órája

Amerikában is elismert szakember látogatta meg az OSE csapatát

A DME Academy társalapítója és tulajdonosa Oroszlányba látogatott. A nagy esemény keretében az MVM-OSE Lions és Mike Panaggio egy szakmai beszélgetést is tartott.

Kemma.hu

Emlékezetes napon van túl az MVM-OSE Lions csapata, ugyanis a Daytona Beach-i székhelyű DME Academy társalapítója és tulajdonosa, Mike Panaggio a magyarországi látogatása során Oroszlányra is elutazott és találkozott az OSE vezetőségével, illetve az utánpótlás játékosokkal, akiket januárban látott vendégül Floridában. Az egyhetes magyarországi látogatására küldött delegációt Vujity Tvrtko vezette. Mike Panaggio  a fiatal tehetségeket, az oroszlányi csapat pedig a Panaggio családot lepte meg ajándékkal, mellyel előbbiek meghálálták az utánpótlásuk év eleji amerikai kalandját. A felek egy közvetlen hangvételű beszélgetés keretén belül felvázolták a jövőre vonatkozott céljaikat, amelyek természetesen a kétoldalú kapcsolatok továbbfejlesztésről, illetve a szakmai együttműködésük megalapozásáról szóltak.

Mike Panaggio (fehér melegítőben) az OSE látogatása közben
Fotó: Hoffartne Kati / Forrás: Oroszlányi Sport Egylet Hivatalos oldala/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában