Kemma.hu videó

2024.08.23. 20:02

Arcfestés, ugrálóvár és fotózkodás a tigrissel: ez történt a MOL Tatabánya családi napján

Remek programok keretében élvezhették az időt a családok a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. Augusztus 23-án annyi programot rendeztek a családi nap alkalmából, hogy válogatni is komoly kihívás volt.

Kemma.hu

Energikus és maradandó napot zárt a Tatabányai Multifunkcionális Csarnok augusztus 23-án, a MOL Tatabánya KC által szervezett családi napon. Egy biztos: nem unatkoztak a helyszínre látogatók, hiszen rengeteg és változatos program közül válogathattak a helyszínen. Az esemény 15 órakor nyitotta meg kapuit, ahol máris kezdetét vették az állandó programok. 

Remek hangulatot teremtett a családi nap
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Mint egy gyermeknap

Kissé gyermeknapra hajazott az a hangulat, amit a szervezők át tudtak adni a csarnokban. Az arcfestés rendkívül népszerűnek bizonyult, a lányok és fiúk körében egyaránt. Az asztalokat ellepték a gyerekek, ahol mindenféle rajzot ki lehetett választani: a tigris természetesen nem maradhatott el, ha már a Kék Tigrisek otthonában tartózkodtak a résztvevők. A lányoknál nagy népszerűségnek örvendett a pillangó minta is. A legkisebbek könnyen megtalálták magukat ezeken a helyeken, ahogy (természetesen) a gyermekfoglalkoztató programoknál is. 

 Az arcfestés és a rajzolás is sokak érdeklődését felkeltette
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

A felnőttek is élvezhették

A kor itt nem volt akadály, nem csak a kisebbek élvezhették az idejüket. Már az is boldogságot okozhatott sokaknak, hogy a családdal, még a nyár végén ki tudtak látogatni egy kikapcsolódásra. A HUSQVARNA show szintén sikeresnek bizonyult, látványosan meg tudták oldani, de az egyértelműen „alapnak”  számító lángos ez alkalommal is nagyot ment. Nagy sorok alakultak ki a standoknál, ahol az almási lángos is kóstolható volt. Sokak szerint Komárom-Esztergom legfinomabbja ez. 

A rendezvényt megelőző napokon a kézicsapat játékosai is kóstolták, akik szintén elégedettek voltak vele. A klasszikusnak számító sajtos-tejfölös ízesítés mellett a tarjás, juhtúrós, lilahagymás és kolbászos változat is vásárolható volt.

Ezen finomságok mellett még tovább lehetett folytatni a kóstoló-túrát: nem csak sós, hanem édes ízeket is lehetett próbálni, ugyanis sütemények is a látogatók rendelkezésére álltak. 

Selfie a tigrissel

A tigrissel való selfiezés és fotózkodás értelemszerűen nagy durranásnak bizonyult. A kabalaállat könnyen felfedezhető volt, már a bejárat után találkozni lehetett vele. A legtöbb csapatsportban, főleg a beltéri ágazatokban elengedhetetlenek a nagy jelmezt felruházó embere, akik a csapatot éltetik a szurkolókkal együtt. Ez a választási lehetőség szintén minden korosztálynál nagyot ment. 

Koncertek és a nagy csapat

a helyszínre kilátogatott a RépaRetekMogyoró együttese, illetve az Arcidra is zenélt a közönségnek. A programok sokaságánál játékos vetélkedőket is szerveztek, majd jött a nagy csapat: a MOL Tatabánya játékosaival is lehetett fényképeket készteni, majd 18 óra 30 perckor a francia élvonalbeli csapat, a Dunkerque ellen léptek pályára.

A kézilabdázók egy edzőmeccset is játszottak a nap folyamán
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A napot egy sorsolással zárták a bérletet vásárolt szurkolók között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában