Kemma.hu videó

2024.09.10. 18:11

Videón a lánykérés a horgászversenyen: 24 év után mondott IGEN-t

Hétfőn reggel kezdődött a 96 órás horgászverseny Neszmélyen. Már az első nap egy különleges hal akadt az egyik versenyző horgára: szíve választottja igent mondott a lánykérésre.

Kemma.hu

Mécsesekből kirakott szív előtt, rózsaszín gumicsizmában féltérdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét a 96 órás horgászverseny egyik versenyzője. Gábor előre megtervezte a nagy eseményt, hogy barátaik körében, kedvenc közös időtöltésük alatt lephesse meg kedvesét, Mártát. A lánykérésről természetesen videó is készült. 

Hétfőn reggel kezdődött a 96 órás horgászverseny Neszmélyen. Már az első nap egy különleges hal akadt az egyik versenyző horgára: szíve választottja igent mondott a lánykérésre.
Lánykéréssel indult a nagy halfogó verseny Neszmélyen 
Forrás: Facebook/KEMHESZ

A vármegyei horgászegyesületek szövetsége (KEMHESZ) nagyhalfogó versenyt rendez a neszmélyi Duna-ágban, ahol csak az öt kiló feletti amurok és pontyok számítanak bele az eredménybe. A versenyen 30 csapat indul az ország minden részéből. Már rögtön az első nap nem várt izgalmakkal telt. Gábor ugyanis úgy döntött, hogy nem is találhatna jobb alkalmat, hogy megkérje szerelme kezét.

Lánykérés gumicsizmában

Márta először fel sem fogta, hogy miben mesterkedik kedvese. Mikor rájött arra, hogy mit szervezett a háta mögött a szavakat sem találta hirtelen a boldogságtól.

– Eljött ennek az ideje is úgy gondolom. Igaz, hogy 24 évet kellett várni – kezdte féltérden állva Gábor a gyűrűt a kezében tartva. Márti annyira meglepődött, hogy hirtelen azt sem tudta, hogy mit kell mondani ilyenkor. Gábor nyakába ugrott boldogságában. És az "igent" is csak azután mondta ki, hogy az egyik horgász rákérdezett a válaszára. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában