Kiállítják az alkotásokat

2024.09.12. 09:39

A KFMKK rajzpályázatot hirdet a magyar népmese napja alkalmából

Közeleg a magyar népmese napja. Ebből az alkalomból a KFMKK rajzpályázatot ír ki a 4 és 12 év közötti gyerekeknek. Minden egyes rajzot kiállítanak.

Kemma.hu

A magyar népmese napja alkalmából az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár (KFMKK) rajzpályázatot ír ki Benedek Elek varázslatos meséinek, mesehőseinek és kalandjaik vizuális megjelenítésére. A rajzokat A4-es méretű lapon kell elkészíteni, a hátoldalukra pedig rá kell írni a rajz címét, a gyermek nevét, születésének időpontját, és az óvodájának vagy iskolájának a nevét.

A pályamunkák leadási határideje: szeptember 23. A beküldött alkotásokból kiállítás nyílik szeptember 30-tól a KFMKK kamaratermében. Minden beérkező rajzot bekeretezve fognak kiállítani.

A rajzokat a KFMKK könyvtárában lehet leadni, de ha több rajz is összegyűlt az adott oroszlányi óvodában vagy iskolában, Sokorai Anita, a pályázat szervezője személyesen, az intézményben veszi át azokat. A szervező értesíthető a [email protected] e-mailcímen, vagy a 30/631-0561-as számon.

Kategóriánként az első három helyezett könyvjutalomban és oklevélben részesül. A zsűri három életkori kategória szerint értékeli a rajzokat: 4-6, 8-10 és 4-12 éves kor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában