Buborék

2 órája

Bezárja kapuit egy időre a tatabányai uszoda: több hétig használhatatlan lesz a medence

Az úszni vágyóknak szomorú hírrel szolgálunk. Pár hétig biztosan zárva tart a tatabányai uszoda.

Kemma.hu

Sátor kerül a tatabányai uszoda fölé, így pár hétig biztosan nem tudják használni majd a buborékot az úszni vágyók. A sátorállítási munkák miatt zárva tart a sportuszoda október 21-től - adta hírül a Gyémánt Fürdő közösségi oldala. A buborékot várhatóan november 11-től veheti majd igénybe az úszóközönség.

A tatabányai uszoda pár hétig biztosan zárva tart
A tatabányai uszoda pár hétig biztosan zárva tart
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Nem olyan régen nyitott újra a tatabányai uszoda

Mint arról korábban beszámoltunk, rá sem lehetett ismerni Tatabánya felújított uszodájára: a sportmedence után a sportöltözőknél lévő előtető is nagy változásokon esett át. A felújított sportlétesítmény frissen festett medencével, kiváló minőségű vízzel és vadonatúj rajtkövekkel fogadta a látogatókat - eddig.

Nem is akárki csobbanhatott először a medencében

Az uszoda javítási munkálatai augusztus 27-én végleg befejeződtek, s akkor a tatabányai Gyémánt Fürdő első csobbanás elnevezéssel – szűk körű házi ünnepet tartottak. 
– Az első csobbanás Jackl Vivien köszöntéséről is szól, mivel hazaérkezik és hamarosan meg is kezdi az új ciklusra a felkészülést – mondta a fürdő ügyvezető igazgatója, Kugler László.

A medence újranyitásáról szóló információk elérhetők a Gyémánt Fürdő hivatalos honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában