Felújítás

2024.09.04. 12:47

Rá sem lehet ismerni a tatabányai uszodára

Öt napja fogadja felújított állapotban a látogatókat a tatabányai uszoda. Jó hír, hogy nemcsak a sportmedencében látványos a változás...

Kemma.hu

Rá sem lehet ismerni Tatabánya felújított uszodájára: a sportmedence után a sportöltözőknél lévő előtető is nagy változásokon esett át.

A sportmedence teljesen megújult Tatabányán
A sportmedence felújítás után, de a sportöltözők környékén is nagy a változás
Forrás: Facebook/Gyémánt Fürdő

Öt napja nyitotta meg kapuit a tatabányai uszoda. A felújított sportlétesítmény frissen festett medencével, kiváló minőségű vízzel és vadonatúj rajtkövekkel fogadja a látogatókat.

Néhány hónappal ezelőtt kezdődtek a felújítási munkálatok, ugyanis mint kiderült hatalmas vízveszteséget jelentettek a téli hónapokban. Ezenkívül kijavították a medencefal korábbi repedéseit és annak víztartó képességét is.

Kugler László, a Gyémánt Fürdő igazgatója a legutóbbi testületi ülésen beszámolt a felújítási munkálatokról. Ezek szerint a szükséges ellenőrzéseket elvégezték, és kiváló a víz az uszodában.

A sportmedence (közel)múltja

Szerinte az 57 millió 252 ezer forintos beruházás legfontosabb üzenete, hogy van uszoda a városban. Noha hatéves víztartási garanciát kaptak a munkálatokra, az ügyvezető arra hívta fel a figyelmet, hogy csak egy új uszoda lenne a végső megoldás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában