Kisbéri

2 órája

Megbocsátást hirdet a könyvtár

Az Országos Könyvtári Napok szeptember harminctól október hatodikáig tartanak. A Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A folyamatos kölcsönzések között könnyen előfordulhat, hogy egy olvasmány a saját polcunkon marad, aminek késedelmi költsége idővel igen magasra duzzadhat. Az Országos Könyvtári Napoknak köszönhetően most itt az alkalom a könyvek visszavitelére Kisbéren.

A megbocsátás hete mellett könyvszobrászati workshopot is tartanak Kisbéren a könyvtárban
A megbocsátás hete mellett könyvszobrászati workshopot is tartanak Kisbéren a könyvtárban
Fotó: Korosa Titanilla / Forrás: Zalai Hírlap 

A Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár is csatlakozott az országos kezdeményezéshez és ennek köszönhetően megbocsájtást hirdetett a késedelmi díjakra. Így legyen szó öt vagy ötezer forintos késedelmi tartozásról elengedik azt. A könyvtár közösségi oldalán mindenkit arra buzdít, hogy éljen a lehetőséggel és azt is elmondták, hogy noha látják a tartozások mértékét ők igazán csak könyveiket szeretnék visszakapni. A megbocsájtás mellett október negyedikén workshpot tart az intézet amelynek témája a könyvszobrászat lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában