Fogadóóra

3 órája

Ezek a beszélgetések a munkán túl sokszor a lélekről szólnak – írja a fogadóórákról a képviselő

A 3-as számú választókerület országgyűlési képviselője, Czunyiné dr. Bertalan Judit érdekes gondolatokat osztott meg a fogadóóráiról.

Baranyai Mihály

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő október 10-én fogadóórát tartott Oroszlányban. A facebook-oldalán érdekes gondolatokat osztott meg ennek kapcsán.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlésiképviselő számára úgyszólán feltöltődést jelentenek a fogadóórák
Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő számára úgyszólván feltöltődést jelentenek a fogadóórák
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

– Munkám leghálásabb pillanatai mindig azok, amikor fogadóórát tartok – írja a közösségi oldalán.

Kifejti, hogy a fogadóórák alkalmával a választókerület polgárainak legszélesebb köre keresi fel gondjaival, kérdéseivel, kéréseivel és jelzéseivel. Szerencsésnek tartja, hogy erőt, muníciót ad számára, ha segíthet a hozzá fordulók gondjain.

Az Oroszlányban tartott fogadóóra során új polgármesterekkel találkozott. Ismerkedtek és egyeztettek egymással. Idővel újabb látogatók érkeztek, akikkel sporttal kapcsolatos ügyekről beszélgettek, de akadtak magántermészetű megkeresések is.

Az országgyűlési képviselő szerint ezek a találkozások, a munkán túlmutató beszélgetések sokszor a lélekről szólnak, ugyanis emberek vagyunk. Mint írja, kell a támasz annak, aki kéri, de annak is sokat ad, akitől azt várják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában