Tökök

2 órája

Egy újabb nyergesi mustra a Nyergesi téren

A városi Tökmustra idei eseményeinek nyitánya is a 10. számú főút melletti, aprócska, a város képzőművészeti életében jelentős szerepet betöltő Nyergesi Jánosról elnevezett tér volt.

Kemma.hu

Itt magánemberként, illetve csoport tagjaként bárki elhelyezhette tegnap este tíz óráig az általa megálmodott, faragott, magvaitól megszabadított, illetve gazdagított alkotását. Gyorsan indul a szavazás a művelődési központ szervezésében a világhálón. 

Új, vidám világ napjainkban a Tökmustra 
Fotó: F.K. / Forrás:  24 Óra

Tegnapi mustránk során azt láttuk, hogy szorgosak, fantáziában gazdagok voltak az óvodások. Több arra járó meglepetésére, a Napsugár Óvoda kezdeményezésére, az ötletgazdák német gyermekdalokkal, a Benedek Elek és a Bóbita Óvoda apróságai magyar gyermekdalokkal, tánccal köszöntötték az arra járókat. 

A tökalkotásokra az Ady Endre Művelődési központ Facebook-oldalán lehet szavazni. A fellépők nagyszerű műsorát szép szavakkal, illetve finom teával, tökmagos pogácsával, sütőtökös süteménnyel köszönték meg az óvó nénik az apróságoknak. A mustrás szavazás még tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában