Megállapodás

2 órája

Együttműködik az esztergomi Suzuki és a rendőrség

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Suzuki Zrt. és az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága.

Kemma.hu

A partnerség keretében kommunikációs kampányok indításával szeretnék elérni a széleskörű edukációt a közlekedés területén. Az esztergomi cég a jövőben kiemelten támogatja az ORFK-OBB által szervezett eseményeket, programokat, ahol nem csak felnőtteket, hanem gyerekeket és középiskolásokat is megszólítanak. Első lépésként a rendőrség szakmai partnerként támogatta a Magyar Suzuki „Együtt az utakon – Te is voltál kezdő sofőr” nevű közlekedésbiztonsági kampányát. 

– Az ORFK-OBB hosszú évek óta együttműködik a Magyar Suzuki Zrt-vel, több közös közlekedésbiztonsági kampányt folytattunk, valamint kiadványokat jelentettünk meg. az együttműködési megállapodás aláírásával megújult erővel, biztonságosan haladunk együtt az utakon – mondta Berzai Zsolt r. alezredes, az ORFK-OBB főtitkára.

Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője elmondta, hogy a Magyar Suzuki felelős vállalatként kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra. 

– Több mint 30 éve biztosítunk ügyfeleinknek különböző modelleket a mindennapi mobilitáshoz. Autógyártóként azonban abban is élen kell járnunk, hogy együtt fejlődjünk a vásárlóinkkal, edukáljuk őket a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.  Az ORFK-OBB együttműködés jóvoltából közös erővel, még hatékonyabban tudjuk megszólítani az embereket annak érdekében, hogy mindannyian biztonságban érezzük magunkat az utakon – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!