Szolgál és véd

2 órája

Főkapitányi elismerést kapott az oroszlányi rendőr törzszászlós

A szolgálatirányító parancsnok a vármegyei rendőrfőkapitány elismerésében részesült, amiért intézkedése révén két gyanúsítottat állíthatnak bíróság elé.

Baranyai Mihály

Védenek és szolgálnak az oroszlányi rendőrök. Köztük Mózes Máté rendőr törzszászlós, oroszlányi szolgálatirányító parancsnok, aki a vármegyei rendőrfőkapitány elismerésében részesült nemrégiben.

Mózes Máté rendőr törzszászlós, oroszlányi szolgálatirányító parancsnok, a vármegyei rendőr főkapitány elismerésében részesült
Mózes Máté rendőr törzszászlós, oroszlányi szolgálatirányító parancsnok elismerésben részesült
Forrás: Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség / facebook

Mint arról a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség tájékoztatott, a törzszászlós két férfit igazoltatott Oroszlányon, a Bokodi úton október 3-án reggel. Mindketten helyi lakosok, és nem ismeretlenek a rendőrök előtt.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy lopott tárgyak vannak náluk. A két tettes összesen öt tárolóhelyiségből tulajdonított el különböző ingóságokat. Pár nappal korábban, október 1-jén, egy gépkocsit próbáltak kinyitni és önkényesen használni. A gyanúsítottak ellen büntetőeljárás indult.

A sikeres intézkedés elismeréséül Mózes Máté rendőr törzszászlós részére Boross Zoltán László rendőr ezredes, rendőr főkapitány jutalmat adott át, Hufnágel Ákos rendőr alezredes, az Oroszlányi Rendőrkapitányság vezetőjének jelenlétében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában