Nyárzáró

2024.09.08. 07:40

Két Herczog is színpadra lépett: nagyot szólt a tánc és harmonika duója

A sramli és a néptánc egymásra talált a tatai Öreg-tó partján. Előbbit Herczog Ricsi harmonikás szolgáltatta, utóbbit cikkünkben olvashatják.

Kemma.hu

Még a dunaszentmiklósi harmonikás is meglepődött azon, kivel találkozott szezonzáró rendezvényén a tatai Szörf Bisztróban pénteken. Herczog Ricsi előtt hirtelen ott termett egy másik Herczog.

Herczog Ricsi szezonzáró rendezvény Tatán
Herczog Ricsi és névrokona nagy találkozásának pillanata
Fotó: Wágner Zsanett / Forrás: 24 Óra

Kiváló hangulatban telt a Komárom-Esztergomban méltán népszerű harmonikás nyárzáró rendezvénye. Ricsinek mint mindig, most is sikerült megtöltenie a tatai helyszínt és annak táncparkettjét – ha lehet így fogalmazni.

Az előadó a tőle megszokott slágereket hozta, azonban egyik pillanatban bemutatkozott neki egy nagy rajongója, aki szintén Herczog. Rokonságról nincs szó, csupán vezetéknevük azonos, azonban hatalmas boldogság töltötte el a fiatalt a fellépő láttán, aki dedikált is neki. Mint megtudtuk, a vezetéknevükön kívül a művészet szeretete is összeköti őket.

Herczog Ricsi és Levente közöse

Ricsi a zenében, Levente pedig a táncban talált nagy szerelemre. Nem is kellett több ennél, egy kacsintás jelezte, hogy rögtönzött közös bemutató következik: a sramli és a néptánc egymásra talált a tatai tóparton, ahol hatalmas tapssal fogadta a közönség a nem mindennapi produkciót.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában