Vonatgázolás

2024.08.15. 16:20

Kiderült, hogy kit gázolt el a vonat Tatabánya és Szárliget között

Embert gázolt a vonat május 24-én Tatabánya és Szárliget között éjjel. A vonatgázolás áldozatát a helyszínen nem tudták azonosítani. Most kiderült, hogy ki lépett a vonat elé.

Kemma.hu

A vonatgázolás Tatabánya és Szárliget között történt az 1-es fővonalon május 24., péntekről szombatra virradó éjszaka. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint hozzájuk éjfél után 5 perccel érkezett a bejelentés, hogy embert gázolt a Münchenből Budapestre tartó railjet Tatabánya és Szárliget között. 

A vonatgázolás körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálta a rendőrség. A munkájukat nehezítette, hogy nem tudták a helyszínen azonosítani az elhunytat. Az Országos Mentőszolgálattól a baleset után megtudtuk, hogy az áldozat valószínűleg egy férfi volt, aki a helyszínen életét vesztette. A vármegyei rendőröktől most megtudtuk, hogy egy 58 éves tatabányai férfi volt a vonatgázolás áldozata. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában