Szemétszedés

2024.08.16. 06:41

Összefogás egy jó cél érdekében: tisztább lesz a Turul és környéke

Ötödik alkalommal hirdet szemétszedési akciót a Kő-hegy környékén a Turul’s Miners SE a Tiszta Tatabányáért Egyesülettel karöltve.

Kemma.hu

Augusztus 24-én, szombaton reggel 8 órára várnak minden környezetvédőt, természetjárót, lokálpatriótát és azt is, aki szívesen vesz részt közösség építésben. Szemétszedő akció indul...

Szemétszedő akció Tatabányán
Szemétszedő akció indul szombaton, tavaly volt a negyedik alaklom
Fotó: W. Zs. / Forrás:  24 Óra

Környezetszépítő és családi napot szervez a szurkolói csoport és az egyesület közösen, a program fővédnöke pedig Székely Márton kézilabdázó lesz. A Turul's Miners SE közleménye szerint kesztyű és folyadék legyen az akcióban résztvevőknél, a zsákokról és az elszállításról ők gondoskodnak. Legyen az gyerek, vagy felnőtt, civil szervezet tagja vagy egy lakóközösség tagja, de jöhet család vagy baráti társaság, a Turul környékén a helye.

Szemétszedő akció mellett programok is várnak

Programokból sem lesz hiány ezen a szombati napon: fél 11-kor érkezik Logen Farkas és Szivárvány Bohóc. Fél órával később a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség gyalogos és kerékpáros közlekedésbiztonságról tart játékos előadást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában