Komárom-Esztergom vármegye

2024.07.11. 19:00

Programajánló péntekre

Pénteken is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Környe

Ma kezdődik a sörfesztivál a településen. Pénteken 18 órától fellép a Shirley Band, a Dö’Loorien, 21 óra 30-kor pedig a New Level Empire érkezik. Az estét DJ Hubik zárja. Szombaton 7 órakor zenés ébresztővel készül a Schemliner Musikanten, 9 órától pedig ifjúsági labdarúgókupa lesz a sportpályán. A tóparton horgászverseny, gulyásparti, kenuzás és kajakozás várja az érdeklődőket. Kora délután megérkeznek a helyi és környékbeli fellépők, jön Herczog Ricsi, 18 óra 20 perctől pedig Homonnay Zsolt énekel. Az este utcabállal zárul. A nap során a gyerekeket játszópark, arcfestés, lufihajtogatás, minigolf és szabadulószoba várja. Szombaton és vasárnap kézműves utca is várja a látogatókat. A három nap műsorvezetője Varga Gergő és Gazdag Kriszta.

Lábatlan

A huszonkettedik lábatlani blues fesztiválon pénteken 17 órakor a Redbreast Wilson zenetörténeti előadást tart, majd fellép a Ripof Raskolnikov Band, a Celebration Days és a Lead Zeppelin. Szombaton 16 óra 30 perctől Török Ádámra emlékeznek, majd jön a Mini Art-űr, a Borsodi Blue és Zsombok Réka, majd a Huba és a The Hozentrogers zárja a fellépők sorát.

Nyergesújfalu

Csocsóbajnokságot hirdet az Ady Endre Művelődési Ház. A programra minden 10 év feletti fiatalt várnak pénteken 15 és 18 óra között. A résztvevőket értékes nyeremények is várják.

A Táti Szerdai Festők kiállítása nyílik meg a városházán pénteken 17 órakor. A kiállítást Tóth Ágnes nyitja meg, köszöntőt mond Turi Lajos, Tát polgármestere. A tárlatot Hámos László, a táti kultúrház igazgatója mutatja be. Közreműködik a Dana Duo. A kiállítást július 31-ig lehet megtekinteni.

Nyáresti koncertekre várják az érdeklődőket pénteken a Kernstok-villába. 18 óra 30 perctől jógázni lehet, majd Kőrösi Gábor szólóestje következik. A program fényfestéssel zárul. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában