Magyary-terv 3.0

2024.03.18. 16:56

Okos város lesz Tata

A gyermekek és a szülők támogatása is szóba került a tatai városházán. A Magyary-terv 3.0 Öveges Józsefről elnevezett oktatási, nevelési, család- és ifjúsági programjáról egyeztettek a fórumon.

Goletz-DeáK Viktória

Ezúttal az oktatási intézmények képvidelőivel egyeztettek Tatán, a Magyary-terv 3.0 kapcsán. Michl József polgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy azt szeretnék, ha Tata okos város lenne. Azaz olyan település, ahol jól képzett, kiváló oktatásban részesülő, magas szociális érzékenységű, a közösség életének jobbítása és a világ felé nyitott polgárok élnek. 

A gyermekek és a szülők támogatása is szóba került a tatai városházán. Magyary-terv 3.0 Öveges Józsefről elnevezett oktatási, nevelési, család- és ifjúsági programjáról egyeztettek a fórumon.
A Magyary-terv kapcsán ezúttal a tatai oktatási intézmények vezetőit hívták meg egy fórumra 
Forrás: Facebook/Michl József

– Ennek elérése érdekében egyeztettünk a  Magyary-terv 3.0 Öveges Józsefről elnevezett oktatási, nevelési, család- és ifjúsági programjáról. Kiemelt figyelmet kapott az önkormányzat és az iskolafenntartók közötti kapcsolat erősítése, a sajátos nevelési igényű  gyermekek és szüleik további támogatása és a digitális készségek, illetve a médiatudatosság fejlesztése a városban élők körében – árulta el posztjában a polgármester, aki arra kéri a tataiakat, hogy írják meg neki, hogy mitől lehet Tata okos város.

A Magyary-terv több témát is érint

Mint arról korábban beszámoltunk, elkészült a Magyary-terv 3.0 vitairata, mellyel kapcsolatban márciusban az önkormányzat különböző szakmai körökben is egyeztetéseket tart − írták Tata közösségi oldalán. Március 7-én a Városházán a stratégiai dokumentum Mikoviny Sámuelről elnevezett Vizek, Zöldfelületek és Teremtésvédelem Programjáról tartottak fórumot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában