Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.14. 19:00

Csütörtöki programajánló

Ács

A párkapcsolat fűszerei címmel Kiss Krisztina life coach előadását hallgathatják meg az érdeklődők csütörtökön 17 órától az ácsi Bartók Béla Művelődési Házban. A programon a részvétel regisztrációhoz kötött. E-mail: [email protected], telefon: +3620/288-8653.

Esztergom

Csütörtökön ismét lesz Este7 társasjátékozás az esztergomi Kapcsolatok Házában. A rendezvény ezúttal a Házasság hetéhez kapcsolódik.

Tatabánya

Beszéljünk róla, rólad, rólunk… – Tesók egymás között címmel lesz beszélgetés Horváth Judit pszichológussal, gyógypedagógussal csütörtökön 17 óra 30-tól a tatabányai Puskin Művelődési Házban. Hogyan készítsük fel gyermekünket a kistestvér érkezésére? Meghatározó-e a születési sorrend? – ezek a kérdések is elhangzanak majd. Ezeken túl szó esik a középsőként született – szendvicsgyerek – helyzetéről, nehézségekről, megoldásokról, a testvérek közötti konfliktusokról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában