Falunap

2023.08.12. 20:26

Kömlődre is eljutott az imázsfilm a falunap alkalmával

Kömlődön is falunapot tartottak a hétvégén.

Wágner Zsanett

Bogáth István polgármester és Popovics György, a Komárom-Esztergom vármegyei közgyűlés elnöke

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

“Tavaly még azt hittük, hogy a világjárvány után már nem jön több rossz hír és nem kell aggódni a háború miatt. Az idén már tudjuk, hogy ez nem így van” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Bogáth István polgármester a kömlődi falunapot, majd a nemzetközi kitekintő után helyi sajátosságokról is beszélt és arról is, hogy nem ismer lehetetlent, ha Kömlődről van szó. 

Elmondta, hogy a település legnagyobb fejlesztése, a minibölcsőde építése, a végéhez közeledik, majd megemlítette a tavalyi esztendő két nagy Top-os beruházását is: az óvoda építését és a záportározó létesítését.

A falunap remek apropó volt arra is, hogy Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke az identitás program részeként készített, Kömlődről szóló imázsfilmet átadja Bogáth Istvánnak pentdrive-on. Az elnök még egy örömteli hírről számolt be, a település 95 millió forintos támogatást nyert a vármegyei önkormányzat által koordinált Top Pluszban csapadékvíz-elvezetésre. Ezután kezdődött az ünneplés, helyi együttesek és meghívottak fellépésével, valamint a jóízű ebéd elfogyasztásával.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Kömlőd filmje itt is megtekinthető:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában