Megmérettetés

2023.06.20. 18:30

A Kiss család versenyezhet az új Skodáért a „Közlekedik a család” országos döntőjében

A Kiss család 4. alkalommal nyerte már meg a Közlekedik a Család területi versenyt, így idén is ők képviselik majd vármegyénket az országos döntőn.

Kemma.hu

Ismét ők képviselik majd vármegyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy Skoda Fabia személygépkocsi

Forrás: 24 Óra

Fotó: G. D. V.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén 13. alkalommal hirdette meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Ahogyan arról korábban beszámoltunk: az országos döntőn minden évben a vármegyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal várták az érdeklődőket. 

Két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kellett vennie a megmérettetésen. Feltétel volt, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel. A közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok voltak.

A versenyen legjobban teljesítő Kiss család – akik 4. alkalommal nyerték már meg a területi döntőt – képviseli majd vármegyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy Skoda Fabia személygépkocsi. A dobogó 2. fokára az Oláh család állhatott, a 3. helyen a Tóth-Angyal cslád végzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában