Ítélet

2024.08.30. 11:24

Letartóztatták az autópályán halálos baleset okozó török kamionost

Halálos balesetet okozott a török kamionos az M1-es autópályán Ácsnál, most ítéletet hoztak vele szemben a bíróságon.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 27-én éjszaka Ácsnál történt horrorbaleset az M1-es autópályán, melyben két ember is életét vesztette. Most a bíróság ítéletet hozott a balesetet okozó sofőrrel szemben. 

A török kamionos figyelmetlenségből átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy autókat szállító kamionnal. A két kamion közé beszorult egy személyautó is, amelyben egy házaspár utazott. Az egyik kamiont daruval kellett leemelni a beszorult személyautóról, amelyben mindkét utas azonnal szörnyethalt.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta a török állampolgárságú férfi letartóztatásának az elrendelését. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság az elkövető letartóztatását augusztus 30-án egy hónapra elrendelte. A végzést az ügyész, elkövető és védő tudomásul vette, így az végleges.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában