Konferencia

2024.09.14. 13:12

Pál Feri atya a változásról beszélt Tatán

Ebben az évben is Tata adott otthont a vármegyei pszichiátriai konferenciának. A hetedik alkalommal megrendezett eseményen idén is részt vett Pál Feri atya.

Goletz-DeáK Viktória

Idén már a hetedik alkalommal rendezték meg az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban a vármegyei pszichiátriai konferenciát. A tata.hu tájékoztatása szerint a rendezvény ötlete egy évtizede fogalmazódott meg, a koronavírus-fertőzés időszakát kivéve pedig azóta minden esztendőben megrendezték a szakmai találkozót. Évek óta visszatérő vendége az eseménynek Pál Feri atya.

Ebben az évben is Tata adott otthont a vármegyei pszichiátriai konferenciának. A hetedik alkalommal megrendezett eseményen idén is részt vett Pál Feri atya.
A hetedik alkalommal megrendezett eseményen idén is részt vett Pál Feri atya, aki idén is lenyűgözte a közönségét
Fotó: tata.hu

Szabó Attila, a konferenciát rendező Lélekhíd Integrált Szociális Intézmény vezetője elmondta, hogy a szervezés már januárban megkezdődik, hiszen az előadók folyamatosan jeleznek az aktualitásokról, és a szakemberek naptára is hosszú időre előre be van tervezve. 

Pár Feri atya a változásról beszélt

– Mindig fontosnak tartjuk, hogy első vonalbeli előadókat nyerjünk meg, akik igazi pluszt képesek adni. Ennek eredményességét pedig bizonyítja, hogy a kollégák hónapokkal később is beszélnek az itt elhangzottakról – monda a vezető.

Az alapvetően Komárom-Esztergom vármegyéből, emellett Győr-Moson-Sopron vármegyéből és Szlovákiából érkezett résztvevőket Tata nevében Michl József polgármester köszöntötte. A szervezők meghívását idén is elfogadta Pál Feri atya, aki a változásról beszélt, a nap folyamán pedig olyan témák is sorra kerültek, mint például a mesterséges intelligencia az egészségügyben, a szenvedélybetegek segítése és pszichoterápiás rendszerek összehasonlítása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában