Elkerült baleset

2024.09.14. 13:05

Videón, a majdnem vadgázolás: óriásit fékezett a busz a 10-es úton

Kis híján vadat gázolt egy busz csütörtök este Dorog és Leányvár között. A fékezés erejétől egy utas lecsúszott az ülésről. Videón a majdnem baleset.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Egy buszsofőr osztotta meg a 10-es úti Facebook-csoportban azt a videót, amit a busz hatalmas fékezése és a fékezés oka látható. A felvétel szeptember 12-én este 9 óra után pár perccel készült a 10-es út kesztölci leágazása és Leányvár között, a sofőr pedig a közösségi oldalon adott magyarázatot a váratlan manőverre.

Elsősorban azoknak küldeném ezt a videót, akik tegnap este mögöttem jöttek (...) és nem tudták miért fékezek akkorát a busszal

– írta a posztban a buszvezető, hozzátéve, hogy nem sokon múlt a baleset.

A buszon az eset idején csupán egy utas tartózkodott, aki le is csúszott az üléséről, de – mint arról a sofőr tájékoztatott – nem sérült meg.

A figyelmes buszvezető jelezte, az év ezen részében érdemes óvatosabban közlekedni, hiszen itt a szarvasbőgés időszaka, amikor sokkal aktívabbak a vadak. A videón látható, ahogy a hatalmas szarvas kiugrik a busz elé. Csak a sofőr reflexeinek köszönhető, hogy nem történt buszbaleset a 10-es úton akkor este.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában