Luxusból luxusba

2024.08.12. 11:59

Izlandra utazott a kánikula elől Berki Mazsi és dúsgazdag párja

Berki Mazsi és kedvese, Zoltán, imádnak utazni. Amikor csak tehetik, repülőre ülnek. De nem ám csak tengerpartról tengerpartra keresik a luxust. Legutóbb egy igazán különleges helyet választottak úticélul. Európa talán legkülönlegesebb országába utaztak.

Kemma.hu

A klímaváltozásnak tudható be talán, hogy egyre több sztár utazik el hűsölni a nyárban, ahelyett, hogy felkapott és hagyományos nyaralóhelyekre látogatnának el. Nyáron nyaralni? Van ennél sokkal érdekesebb. Berki Mazsi és Zoltán szerint is.

A nyaralásukat telelésre váltották Mazsiék, amikor úgy döntöttek, Izlandra utaznak. Nem is akármilyen alkalomból, a celebanyuka ugyanis 33 éves lett. A tatabányai származású, 2 éve elhunyt Berki Krisztián fiatal özvegye a jeles nap alkalmából Izlandra utazott, hogy a csodás országban kettesben ünnepelhessenek. Ám a kiruccanás nem indult felhőtlenül, mivel a budapesti reptéren óriási késéssel kellett számolnia a párnak.

11 gépből 10 késésben, köztük a miénk is. Szolid 2 óra 45 percet (de még egy helyben állunk) csúsztunk , így olyan szerencsés vagyok , hogy a 33. életévembe a fellegekbe léphetek be

panaszolta el Berki Mazsi az Instagram-oldalán.

A szerelmesek végül szerencsésen megérkeztek Izlandra, egy Vik nevű álomszép falucskába. Várjuk is tőlük a további fotós posztokat lélegzetelállító gleccserekkel, buja zöld legelőkkel, gyönyörű tengerparti sziklákkal és a fekete homokos tengerparttal a háttérben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!