Szoboszlai Dominik

2 órája

Szoboszlai Dominik a szurkolókat és a szakmát is elvarázsolta

A Liverpool Bologna eleni győzelmével továbbra is hibátlan a Bajnokok Ligája alapszakaszában. A sikerből Szoboszlai Dominik is alaposan kivette a részét.

Kun Attila

Szoboszlai Dominik a gólhoz is közel járt a Bologna ellen

Forrás: Reuters

Fotó: Molly Darlington

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a Liverpool szerdán 2–0-ra győzött az Anfield Road közönsége előtt a Bologna ellen a Bajnokok Ligája alapszakaszának 2. fordulójában. A mérkőzés (ahogy manapság a "Vörösök" minden meccse) magyar szempontból is kiemelt figyelmet érdemelt, hiszen Szoboszlai Dominik ismét a kezdőcsapatban kapott helyet.

Szoboszlai Dominik jó játékával verte a Liverpool a Bolognát
Szoboszlai Dominik remekül játszott a Bologna ellen
Forrás: thisisanfield.com

A magyar válogatott csapatkapitánya nem is okozott csalódást, sőt: egy gólpassz is a neve mellé került, a hazaiak második találata előtt ő szolgálta ki Mohamed Szalah-t. Teljesítményét a szurkolók is elismerték, de nem csak ők: a szakma szerint is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, több szakportál is 8-asra értékelte a játékát 10-es skálán, a thisisanfield.com például „A mérkőzés emberének” választotta – olvasható a mandiner.hu-n.

A legfontosabb persze mégiscsak az, hogy Arno Slot vezetőedző hogyan vélekedett csapata és játékosai teljesítményéről, de a holland tréner sem fukarkodott a dicsérő szavakkal.

A Liverpool klubhonlapja Szoboszlait is megszólaltatta a mérkőzés kapcsán, a vele készült interjú itt olvasható.

A Liverpool a következő mérkőzését a Crystal Palace vendégeként vívja a Premier Leauge hetedik fordulójában (tv: Match4, 13 óra), a "Vörösök" a bajnokság éléről várják az összecsapást. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában