Küzdősport siker

2 órája

Komáromi világbajnoki érem muay thaiban

Fantasztikus vármegyei siker a Thaiföldön megrendezett muaythai utánpótlás-világbajnokságon. A fiatal komáromi sportoló, Nyári László nyakába bronzérmet akasztottak a patinás világversenyen.

Kemma.hu

Ahogy arról a sziakomarom.sk beszámolt, a komáromi Alexandros Muay Thai Gym ifjú harcosa Nyári László, -75kg-os súlycsoportban vett részt a Thaiföldön megrendezett IFMA Muay Thai Utánpótlás Világbajnokságon. A nagyszabású megméretésnek a távol-keleti ország fővárosa, Bangkok adott otthont.

A komáromi Nyári László bronzérmes lett a bangkoki muay thai világbajnokságon
A komáromi Nyári László bronzérmes lett a bangkoki muaythai világbajnokságon
Forrás: sziakomarom.sk

A komáromi versenyző két győzelemmel lett vb-érmes

A fiatal küzdősportoló egy török és egy finn versenyző legyőzésével jutott negyeddöntőbe, ahol szoros küzdelemben alulmaradt a későbbi világbajnok fehérorosz rivális ellen, így Laci gyönyörűen csillogó világbajnoki bronzéremmel fejezte be az utánpótlás-világversenyt.

Nyári Lászlót Molnár Attila, Komárom polgármestere, Komárom Város Önkormányzata, valamint a Magyar Muay Thai Szakszövetség is támogatta a világbajnoki bronzérem felé vezető hosszú és rögös úton.

A szeptember 11. és 20. között megrendezett versenyre Grónai Sándor és Katona Éva készítette fel a komáromi sportolót.

Ahogy arról már írtunk, arra is mutatkozik némi esély, hogy a muaythai olimpiai sportág legyen,

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában