Szépkorúak bálja

2 órája

Örökifjú nyugdíjasok mondtak köszönetet a boldog évekért

Az idén is megtartották a Szépkorúak bálját a Jászai Mari színházban. Az est hangulatát emelte, amikor a Záray-Vámosi sláger, a „Köszönet a boldog évekért” című dal is elhangzott, amelyet a közelgő 60. házassági évfordulójukat ünneplő Virág házaspárnak ajánlottak.

Kemma.hu

Több mint kétszázan ünnepeltek a Jászai Mari Színházban, ahol ismét megrendezték a hagyományos Szépkorúak bálját. A pompás esemény résztvevőit azon 400 tatabányai nyugdíjas közül sorsolták ki, akik szeptember 15-ig jelentkeztek, hogy szívesen részt vennének a programon.

Szépkorúak bálja a Jászai Mari Színház, Népház
A Szépkorúak bálja az idén is nagy sikerrel zajlott
Forrás:  Facebook


A helyi önkormányzat is beszámolt a rangos eseményről, amit a 70 éves Bányász Táncegyüttes látványos műsora nyitott meg. Ezt követően Szücsné Posztovics Ilona polgármester köszöntötte a jelenlévőket.

A műsor folytatásaként Boldizsár Tamás, Szabó Dóra és Bányoczky Nóra énekesek varázsolták el a vendégeket. Különösen megható pillanat volt, amikor előadták a Záray-Vámosi slágert, a „Köszönet a boldog évekért” című dalt, amelyet a közelgő 60. házassági évfordulójukat ünneplő Virág házaspárnak ajánlottak.

Crespo Rodrigo színházigazgató pohárköszöntője után kezdődött a vacsora, majd este kilenc órától megindult a tánc, ami egészen éjfélig tartott. Az este jó hangulatáról az EnterTrain Party Band gondoskodott. A rendezvény végén a vendégek különbuszokkal térhettek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában