Labdarúgás

3 órája

Szoboszlai rácáfolt a károgókra: olyan gólpasszt adott a Bajnokok Ligájában, hogy őt éljenzik

Az angol sztárcsapat 2-0-ra verte a Bolognát a BL alapszakaszának második fordulójában. Szoboszlai Dominik jó játékkal vette ki a részét a győzelemből.

Kun Attila

Szoboszlai Dominik (balra) jó teljesítményt nyújtott a Bologna ellen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Peter Powell

Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára Arne Slot csapatával a Bajnokok Ligája legutóbbi meccsnapján. A Liverpool a világbajnok argentin Alexis MacAllister góljával a 11. percben szerezte meg a vezetést az olasz Bajnokok Ligája-újonc ellen. A végeredményt a 75. percben a találkozó legjobbjának megválasztott egyiptomi Mohamed Szalah állította be, mégpedig a magyar válogatott csapatkapitányának gólpassza után. A magyar középpályást a 86. percben cserélték le. 

Liverpool-Bologna Szoboszlai Dominik (balra) jó teljesítményt nyújtott a Bologna ellen
Szoboszlai Dominik (balra) jó teljesítményt nyújtott a Bologna ellen
Fotó: Peter Powell / Forrás:  MTI/EPA

Dominik egyik látványos, sarkazós passza után is helyzetbe került Szalah az UEFA égisze alatt rendezett sorozat szerdai meccsén, de a Bologna kapusa, a lengyel Lukasz Skorupski időben kapcsolt. Szoboszlai két mérkőzést követően egy-egy góllal és gólpasszal, csapata pedig két győzelemmel az ötödik helyen áll az elitsorozatban.

Szoboszlai Dominik csattanós választ adott a károgóknak

Szoboszlait a Wolverhampton elleni gyengébb teljesítrménye után már-már kikövetelték a kezdőcsapatból, most csattanós választ adott a kétkedőknek a Liverpool - Bologna találkozón.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!