Program

2 órája

Műsorral és virággal köszöntötték az otthon lakóit az idősek világnapján

Az egyesített szociális intézményben élőket köszöntötték az idősek világnapja alkalmából.

Körtvélyfáy Dina

Az idősek világnapján zenés műsorral a Duna Népdalkör-Napraforgó Citerazenekar kedveskedett, majd népdalcsokrot adott elő az intézmény Csicsergő dalköre. Dr. Molnár Attila polgármester és Szabó István önkormányzati képviselő virágot adott a lakóknak.

A polgármester virágokat adott át az otthon lakóinak az idősek világnapján
A polgármester virágokat adott át az otthon lakóinak az idősek világnapján
Fotó: Tóth Anikó / Forrás: Komáromi Városmarketing Kft.

Átadták az Idősek és én rajzpályázat díjait is. A Szőnyi Színes Óvodából Völgyi Sára, Kardos László Zsombor, a Szent Imre Római Katolikus Óvodából Tőcsér Misa, Beigelbeck Gábor, a Napsugár Óvodából Buzás Zoé, Borsy Lia, a Tóparti Óvodából Balogh Luca, Kocsis Lotti, a Gesztenyés Óvodából Szabó Olivér, Kiss Levente, a Szivárvány Óvodából Óvári András, Németh Csaba, a Koppánymonostori Általános Iskolából Fikner Anna, Pázler Emma, Bertók Adrienn, a Feszty Árpád Általános Iskolából Kiss Diána, Orbán Hanna, Török Nóra, Molnár Anna, a Petőfi Általános Iskolából Papp Rebeka, Sipos Emma Réka, a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskolából Bakos Máté, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményéből Benkó Katalin, Dózsa László, a Móra Ferenc Tagintézményből Surapka Dominik vehetett át díjat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában