Kezdődik a szuperliga

2024.09.12. 17:41

Rajtol a TSC számára az élvonalbeli bajnokság

Szombaton délelőtt a háromszoros címvédő Győr otthonában kezdődik a tatabányai tekejátékosok számára a női szuperliga. A TSC csapatára rendkívül nehéz mérkőzés vár a dunántúli derbin.

Petrik József

Az első fordulóban, a zsinórban háromszoros bajnok Rába-parti gárda vendégei lesznek a tatabányai hölgyek. Ahogy Tihanyi Péter technikai vezető fogalmazott: cél a tisztes helytállás, bár a megerősített keret akár meglepetést is okozhat még Győrben is. A TSC tekecsapata szombaton kezdi a bajnokságot.

A TSC tekejátékosai izgatottan várják a szezonrajtot
A TSC csapata világbajnokokkal erősítve várja a szezonrajtot
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

A TSC a Rába-partján nyitja az új szezont

A vendégcsapat tagjai sok munkát tettek a felkészülés csaknem két hónapos időszakába, ennek pedig a mérkőzéseken is ki kell majd jönnie. De a mezőny, a sportvezető véleménye szerint a korábbi évekhez képest sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik.

– Minden találkozón szoros küzdelemre számítok emelte ki Tihanyi Péter. 

– Reálisnak tartom az első öt hely valamelyikének megszerzését.

Két világbajnokkal erősítettek

Ahogy arról már korábban beszámoltunk Méhész Anita visszatért Tatabányára, akivel világbajnok társa, Sáfrány Anita is a bányászvárosba tartott.

Teke Szuperliga, női, 1. forduló

Ipartechnika Győr SE – Tatabányai SC
Győr, szombat, 10 óra

A TSC kerete:

  • ifjúsági csapat: Lázár Brigitta, Rabóczki Dóra és Szabó Liliána
  • felnőtt csapat: Balla Ildikó, Frank Klaudia, Kozma Andrea, Méhész Anita, Németh Kinga, Sáfrány Anita és Tordáné Rasch Hajnalka

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában