Gazdag választék

2023.11.12. 17:00

Kulturális programok zárták a pénteket

Kemma.hu

Kertész Imre Nobel- és Kossuth-díjas magyar író, műfordító 1929. november 9-én született Budapesten. Az író előtt tisztelegve A szabadságról – Kertész Imre-tablókiállítás címmel nyitottak meg kiállítást pénteken 17 órától az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban. A tárlatot Kertész Ágnes gyógypedagógus nyitja meg, gordonkán közreműködik Kertész Endre.

Szabó V. Dóra Kényszer-vallomás című könyvét mutattták be pénteken 18 órától a tatai Talentum Művészeti Szakgimnáziumban. Köszöntőt mondott Rigó Balázs alpolgármester. Az est során a résztvevők beszélgetnek könyvről, novellákról, az alkotás folyamatáról, megszólalnak az illusztrációk készítésében részt vevő tatai diákok, az előszót író dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsanna pszichológus is.

A Klapka György Múzeum – Brigetio Öröksége Látogatóközpont a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül képzőművészeti pályázatot hirdetett óvodásoknak és iskolásoknak. Az elkészült alkotásokat pénteken 16 órától tekinthették meg az érdeklődők, és ekkor kapták meg jutalmaikat is a legjobbak.

Kalandozás a könnyű­zene világában címmel rendeztek magánének szakmai napot a komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolában pénteken 16 órától. A vendég László Kata, az intézmény egykori növendéke, a Kőbányai Zenei Stúdió tanára volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában