Vízitúra

2 órája

Videó, fotók: így értek célba az Által-éri vízitúra őrült hajósai Dunaalmáson

Nagy izgalmakat és rengeteg kacagást is ígért az Által-éri flúgos hajósok célba érése is. A vízitúra utolsó zúgójánál többen nem úszták meg szárazon.

Kemma.hu

Ha a rajt őrült és mókás volt Mikoviny Sámuel emlékére 27. alkalommal megrendezett Által-ér Vízitúrán, akkor mit mondhatnánk a dunaalmási célba érésről? Borulásokból, megmártózásokból és vidám pillanatokból sem volt hiány. Nem csak az indulást örökítettük meg, a vízitúra céljában is vártuk az ország legőrültebb evezőit, akikről fotókat és videót is hoztunk nektek.

Az Által-éri vízitúra utolsó zúgójánál többen is borultak
Az Által-éri vízitúra utolsó zúgójánál többen is borultak
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A vízitúra végén nem maradtak el a borulások sem

A legtöbben sikerrel vették a 13 kilométeres táv végén fellelhető kisebb zúgót, azonban akadtak olyanok is, akik az utolsó 50 méteren mártóztak meg a nem túl kellemes hőfokú vízben. 

Kern István Budapestről érkezett Tatára, hogy barátjával, rózsaszín parókában teljesítse a flúgos futamot. A Kemma.hu-nak elmondta, hogy idén sikerült megúsznia szárazon. Két évvel ezelőtt nem volt ilyen szerencsés, akkor már a startnál beleesett a vízbe. Mint mondta, lehetnének egy kicsit nagyobb zúgók, de így is nagyon jól érezte magát.

Videón és fotókon mutatjuk a 27. Által-éri Vízitúra rajtját is

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában