Ünnepelnek

2 órája

St. Martin lép fel a zene és az idősek világnapján

Október 1-je a zene és az idősek világnapja. Ennek tiszteletére az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár várja az érdeklődőket a kiállítást, díjátadót és ígéretes zenei műsort magába foglaló rendezvényére. A zenei műsort St. Martin szolgáltatja.

Baranyai Mihály

20240106 Maklár St. Martin, polgári nevén Szentmártoni Imre szaxofonista koncertje a maklári katolikus templomban. Fotó: Gál Gábor GG Heves Megyei Hírlap

Fotó: Gál Gábor

Október 1-je a zene és az idősek világnapja. Ennek alkalmából a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár (KFMKK) kiállítást, díjátadót és ígéretes zenei műsort rendez a kiállítóteremben és a színházteremben. 17 órakor kezdődik a St. Martin Nemzetközi Művésztelep kiállításának megnyitója, Zámbó Kornél festőművész bevezetőjével. Ezt követi 17.30-kor az Idősek kiválósága cím díjátadója Oroszlány Barátainak Köre szervezésében. A díjakat Fátrai Erzsébet Márta, az OBK tiszteletbeli elnöke, Oroszlány Város Díszpolgára adja át. A rendezvényt St. Martin, eMeRTon- és Regionális Príma-díjas előadóművész zenés műsora zárja. 

Oroszlányban a zene és az idősek világnapján a zenei műsort St. Martin szolgáltatja.
Oroszlányban a zene és az idősek világnapján a zenei műsort St. Martin szolgáltatja.
Fotó: Gál Gábor / Forrás: Heves Megyei Hírlap

A kiállítás október 29-ig látogatható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában