Újabb forduló

3 órája

NB III.: a Dorogi FC fővárosi csapattal találkozik

Mindkét vármegyei csapatunk saját stadionjában lép pályára az NB III. tizedik játéknapján. A Dorogi FC a Buzánszky Jenő Stadionban szerezne három pontot a III. Ker. TVE ellen.

Kemma.hu

Az őszi szezonban biztató formát mutató Dorogi FC a III. Kerületi TVE csapatát fogadja vasárnap délután 5 órakor, a fővárosiak ellen megszerezheti az ötödik győzelmét a labdarúgó NB III. tizedik fordulójában.

A Dorogi FC előrébb lépne a harmadosztályú pontvadászatban
A Dorogi FC előrébb lépne a harmadosztályú pontvadászatban 
Forrás: Dorogi FC/Facebook

Nem csak a bajnokságban remekel a Dorogi FC

A dorogiak a Lábatlan, a Vép, valamint a Érd elleni sikerekkel a Mol Magyar Kupában is versenyben vannak még. A sorozat negyedik fordulójában Gödöllőre utazik a vármegyei csapat. 

Bekő Balázs együttese kilenc játéknap alatt 15 pontot gyűjtött a harmadosztályban, miután négy győzelmet és három döntetlen mellett két vereséget jegyzett.

Aki késik, az lemarad

A vasárnapi ebéd után érdemes lesz időben érkezni a stadionhoz, hiszen az első ötven jegyet vásárló, vagy bérletét a pénztárban bemutató szurkoló egy csapatképet kap ajándékba, amely az Érd elleni harmadik fordulós Mol Magyar Kupa találkozón készült. 

A következő hazai mérkőzésen az első ötven érkező néző pedig egy hivatalos csapatképet kap ajándékba.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 10. forduló
Dorogi FC–III. Ker. TVE

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, vasárnap, 17 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában